Hyllplan

Håller du på att fixa iordning hemmet? Kanske har du väldigt många saker som ger rummet en rörig känsla? Varför inte köpa hem ett par hyllplan för att på så vis få upp sakerna från golvet och borden? Du kan köpa hyllplan på många platser, bland annat hos IKEA eller Bauhaus. Beroende på vart och hur du ska använda avlastningsytan kan du hitta såväl djupare hyllplan och grundare. För dig med eget garage och mängder av verktyg är hyllplan perfekt för att öppna upp större arbetsyta samt för att få en tydlig översikt över dina saker. Kanske vill du fixa inomhus och skapa en mer ombonad känsla? Varför inte sätta upp hyllplan över en hel vägg och täcka med böcker?

Hos IKEA kan du hitta smarta hyllplan, både hyllplanssystem med många olika hyllor men också enskilda hyllor som passar bra där du endast vill få upp en liten hylla. För dig som bor i en liten lägenhet med ont om plats är hyllplan en livräddare. Helt plötsligt får du massvis av platsutrymme på väggarna. Istället för att hänga upp stora tavlor kan du pryda väggarna med hyllor och sedan ställa upp ramar med foton och samtidigt få plats för dina prylar.

Olika stilar

Hyllplan kan du hitta i en rad olika stilar och material. Kanske gillar du en mer retroinspirerad inredningsstil? Vad sägs om att investera i en äkta Stringhylla? Eller så kan du hitta många smarta och praktiska hyllsystem hos bland annat IKEA, både i trä och plast. Hyllor har sin givna plats i vilket rum som helst. I köket kan du förvara dina kokböcker och burkar med kryddor i hyllorna. I badrummet passar hyllplan utmärkt för att förvara rullade handdukar eller hudvårdsprodukter på. I kontoret får du undan dina pärmar, pennor och andra saker.

Om du vill skapa en mer ombonad känsla i hemmet kan du även ställa upp belysning samt växter i hyllorna. Varför inte köpa ljuslister som du fäster på hyllplanens underkanter? Då får du snygg och praktiskt belysning för det som står på hyllorna. Bli inspirerad till hur du kan låta väggarna jobba hemma genom att kolla in hyllplan på bland annat IKEA eller hos Pinterest. Hitta fler hyllplan här.