Pool och spa hemma

Det var en bra idé att installera poolen i trädgården. Sommarens heta dagar har blivit lättare att hantera och ungarna har fått möjligheten att lära sig simma redan i ung ålder. Du ångrar ingenting egentligen, men ibland funderar du på om det inte hade varit lite skönt att ha mer yta att röra sig på ute i trädgården. Nog för att det finns lite plats runtomkring, den lilla rabatten finns kvar och du har ju tillräckligt med plats för några solstolar precis bredvid poolen, men när det ska dukas upp för midsommarlunch så blir det alltför trångt att få plats med hela tjocka släkten runt det lilla fyrmanna bordet på altanen. Du tänker att det är okej att sitta inne, det brukar ju ändå regna på midsommar, men vore det ändå inte lite trevligt att kunna ha plats för ett långbord ute i trädgården där alla kunde samlas när vädret ändå inte är för skamligt och det ryker från grillen?

Hur avgör man om man får plats med en pool eller inte?

Vi vill alla ha kakan och äta den också och ibland känns det som att man behöver välja. Du valde poolen och fick offra en hel del yta på tomten för att få den på plats. Det är klart att det är en lyx att ha en egen pool, men du saknar ändå tiden då du kunde sparka boll med barnen under vårens första dagar. Tänk om det fanns ett sätt för dig att få båda, ett sätt för dig att kunna bada på beställning och leka kull när du kände för det, hur fantastiskt skulle inte det vara?

Med ett pooltak slipper du välja

Ett pooltak gör det möjligt för dig att ta tillvara på allt som en tomt har att erbjuda, oavsett storlek. Med små, enkla medel kan du täcka över din pool med ett tak som åter ger dig den yta du för tillfället saknar i trädgården. Det blåa vattnet har nu blivit utbytt till ett golv fullt av möjligheter. När solen väl dyker upp på midsommar har du nu plats att både duka upp långbordet under lunchtid och dessutom har du nu en tillräckligt med utrymme för alla lekar som hör högtiden till.