Nästa förtält för husvagn eller husbil

Att investera i ett förtält till din husvagn eller husbil är en bra idé. Det gäller oavsett om du ligger ute många eller fåtal dagar. Förtältet kan användas till mycket såsom förvaring, som extra rum eller skydd mot regn och blåst. Och givetvis finns det särskilda tält för dig som är ute vid lite kyligare temperaturer. Hos Svenska Tält finner du flera olika sorters förtält och tillbehör.

Svenskt Tält är Nordens enda tältfabrik och ligger i lappländska Dorotea. Här har de svensktillverkade och handarbetade tälten och tillbehören för både husvagnar och husbilar gjorts ända sedan 1983. Med en kombination av handarbete i världsklass och olika högteknologiska lösningar. På så vis gör de allt för att dina resor och fritid med husvagn eller husbil ska bli både trevlig och bekymmersfri.

Vad du kan finna hos Svenska Tält

Svenska Tält erbjuder ett brett utbud. Detta för att du ska kunna hitta vad just du söker till din husbil eller husvagn. Du finner bland annat:

 • Förtält till husvagn
  Sidor, front, soltak eller kompletta förtält för såväl sommar som vinter – oavsett vad du söker hittar du här prisvärda och högkvalitativa förtält till din husvagn.
 • Förtält till husbil
  Finns sidor och front men också fristående husbilstält i olika storlekar.
 • Markiser
  I olika storlekar, för vinter eller sommar, rak eller lutande vägg.
 • Vindskydd
  Kan fås i olika färger och med eller utan fönster samt med tillval som altanfäste.
 • Innermatta
  Du får mattan efter ditt eget önskemål och det finns olika färger att välja mellan. Tåg bland annat golvvärme och ligger stadigt på golvet.
 • Tillbehör
  Allt från reservdelar till rengörings- och skyddsprodukter.

Att ha en lång och god relation med sina kunder och att kunden också ska vara trygg är viktigt för företaget. Dessutom sker både design och tillverkning i fabriken. Detta gör att de också kan erbjuda olika reservdelar och reparation om olyckan skulle vara framme. Under tiden lånar ni smidigt delar så ni inte behöver ta ett avbrott medan ert lagas. Vill du läsa mer om deras produkter? Klicka dig då vidare in på https://svenskatalt.se/!