Fint i din trädgård

En sommarkväll med högljudda skratt, busiga skrik från lekande barn på gården och en sporadisk frekvens av doften från myggmedel. De svenska sommarkvällarna skall allt tas till vara på! Ändå fram till kräftskivornas säsong. Alla tillställningar i trädgården har något gemensamt, de kommer med en mysig eller spektakulär utsmyckning. Trädgården ger inte bara fantastiskt liv av sin grönska på dagen, utan kan även leverera oförglömliga kvällar med magisk ljussättning. Med rätt knep och montering så gör du din bakgård till ett tempel för dina gäster. Dessutom kan barnens lek fortsätta in på sena sensommarkvällar när mörkret lägger sig allt tidigare. Snygg trädgårdsbelysning för sommar eller vinter finns hos Wattväktarna.

Konsten av ljussättning

Precis som rätt ljussättning kan vara helt avgörande för hur en inredning upplevs, så gäller detsamma för din trädgård. Det kan få din trädgård att kännas behaglig och vacker under kvällstid, även fast dina högsta trädgårdsambitioner inte har räckt till i år heller. Med ljuset består en lyckad kväll i trädgården oavsett. Du kan skapa en egen känsla och välja din egen atmosfär.  Med fiffiga funktioner som rörelsesensorer kan du dessutom få trädgården att lysa upp när någon närmar sig ditt hus. Perfekt sätt för ditt hem att välkomna dig på när du kör upp på uppfarten, men även fantastiskt när en inbrottstjuv smyger sig på i mörkret. Ljussättning i trädgården fungerar alltid även som avskräckande syfte för ovälkomna gäster.

Ljus på dagen blir ljus på kvällen

Med dagens teknologi så kan man hitta en mängd smarta lösningar för sitt hem när det gäller ljus. Vad sägs om gårdslampor som du kan sätta ut efter din gångväg i trädgården som försörjer sig själva på ström? De laddas med hjälp av sina solceller på dagen, och håller din uppfart eller gångstig upplyst under natten. Genom att placera dem mellan buskar och plantor kan du även få en spektakulär effekt av lysande växter, som sätter den extra touchen på första intrycket av ditt hem. Har du en mysig veranda kan man placera ljus intill varje trappsteg för att piffa till den – och göra det lättare att ta sig fram. Möjligheterna är gränslösa. Låt dig inspireras och gå loss på olika belysningar!