Event för elektriker i Stockholm

Mellan den 16:e och 17:e oktober 2019 genomförs den årliga Elmässan i Stockholm. En mässa som lockar till sig elektriker från hela Sverige. Ett tillfälle att lära sig om nya innovationer, möta kunder och leverantörer och skapa nya kontakter. I Kista hålls årligen en rad mycket stora mässor. Flera av dessa är branschorienterade vilket innebär att enbart branschfolk är välkomna. En av de stora mässorna är Elmässan som framförallt vänder sig till elektriker och de som jobbar inom belysning. I montrarna står leverantörer inom elinstallation, fiber, belysning m.m. I stort sett allt som har med el att göra. De elektriker som vill lära sig mer om utvecklingen och nya trender väljer att gå på något av de seminarier som genomförs.

Här finns bra fakta för den som jagar elektriker i Stockholm.

Mycket nöjda deltagare

Efter förra årets elmässa genomfördes en undersökning som visade att 96% av utställarna var nöjda med resultatet och att de därmed ville ställa ut året efter. Delvis kan detta ha att göra med att många beslutsfattare är på plats. Som återförsäljare når man direkt slutkunden och kan därmed diskutera och hitta passande lösningar. Av de, främst elektriker, som besökte mässan var det 93 % som förväntades åka till mässan året efter. Även detta visar på ett lyckat koncept. Ett koncept som till stor del handlar om nätverkande inom olika branscher och möjlighet att få känna och prova nya produkter på marknaden.

På väg till elmässan

Tunnelbana
Åk från Stockholm Central med blå linje mot Akalla. Efter 17 minuter är man framme i Kista. Därifrån ka man gå till mässan på 12 minuter.

Pendeltåg
Om pendeltåg väljs åker man från Stockholm Central mot antingen Märsta eller Upplands Väsby. Efter 12 minuter är man framme vid Helenelunds Station. Därifrån kan man gå på fem minuter till mässan.

Bil
De elektriker som jobbar i Stockholm kommer framförallt till mässan med bil. Detta inte minst de som enbart besöker mässan ett par timmar för att sedan fortsätta med det vardagliga jobbet. De som kommer med bil via E4:an svänger in mot Kista S och följer sedan skyltarna mot Kista Mässan. Var gärna i god tid då det finns begränsat med parkeringsplatser. Finns möjligheten så rekommenderas kollektivtrafik.