Beam centraldammsugare

Enligt Electrolux, som säljer Beam centraldammsugare, är den en av världens mest köpa dammsugare. Och så många människor kan ju inte ha fel?! En dammsugare är ju ett måste i varje människas hem. Det är den vi använder när vi ska suga upp allt från hundhår till utspillda, okokta makaroner, och som hjälper oss mycket i vårt dagliga liv. Det är helt enkelt en oumbärlig hushållsapparat. Klicka här för info om Beam centraldammsugare.

Fördelar med Beam centraldammsugare

En fördel med dammsugaren är själva dammupptagningen. Dammsugaren suger upp damm och skräp medan 98 procent ren luft blåses ut från dammsugaren. Enligt studier som gjorts behåller Beam nästan nykvaliteten avseende rengöringsförmågan, trots att den samtidigt ger högre kvalitet i inomhusluften jämfört med bärbara dammsugare. Dammsugaren är till och med den enda centraldammsugare som minskar allergier enligt klinisk forskning! Dammsugaren tar nämligen bort 100 procent damm, kvalster, pollen, djurmjäll och andra allergiframkallande ämnen.

Systemet i dammsugaren är även utrustad med ett självrengörande filter från de som tillverkar GoreTex-fibern. Det finns således inga filter eller skärmar som behöver rengöras eller bytas. Dessutom förloras ingen sugkraft medan behållaren fylls på, vilket gör att man har samma höga effektivitet under hela tiden man dammsuger. Filtret rengör sig sedan automatiskt själv när systemet är avstängt.

Systemet är tillverkat och utformat med det bästa materialet för att ha så hög hållbarhet och därmed så lång livslängd som möjligt. Dammsugaren är nämligen gjort i högkvalitativa material och med ledande industriteknik för att säkra hållbarheten och livslängden. Den är även väldigt tyst. Dammsugarsystemet har en intelligent konstruktion som gör att det buller som härrör från dammsugaren minskas, och eftersom centralenheten är placerad utanför själva bostaden minskas bullret på så sätt.

Hur funkar dammsugarsystemet?

Systemet använder ett särskilt rörsystem för att suga bort det skräp och damm som finns i bostaden till centralenheten. Centralenheten i sin tur installeras i till exempel garaget eller i källaren. När systemet ska startas för att man ska kunna dammsuga, kopplas slangen in i en sugdosa som har inrättats i bostaden. En medelstor bostad har ungefär tre sugdoseuttag. Slangen och sugsystemet gör att hela bostaden kan dammsugas på ett enkelt sätt.